Patricia

Toen ik eindelijk mijn huisje had gevonden in de stad, kon ik gaan verbouwen. Eind goed al goed, tot ik de kleuren moest gaan uitzoeken voor de muren. Ik kwam er alleen niet uit, dus heb Stephan gebeld en die heeft mij goed geadviseerd wat bij elkaar paste. Atomic Orange is het geworden. Thanks Stephan

Patricia

( Bremstraat, Utrecht )

Other Testimonials

Al heel wat jaartjes gaan Stephan en ik mee in de bouwwereld. We kennen elkaar al erg lang en ik raad iedereen aan om Stephan in te schakelen. Al ik renovatie projecten heb dan bel ik hem ook altijd, hij werkt erg netjes en secuur. Top gozer kan van mij geen genoeg waardering krijgen.

Erik

( Borneostraat, Utrecht )

Via onze buren zijn wij bij Stephan terecht gekomen. Hij heeft netjes werk afgeleverd bij de buren en dat wilden wij ook, contact is vriendelijk en gemakkelijk. Het is soms net of je hem al jaren kent. Bij ons heeft hij de kozijnen rondom het huis geschilderd, kan weer een paar jaar mee. Hartstikke bedankt en ga zo door.

Familie de Leeuw

( Frederik Hendriklaan, Zeist )

Stephan heeft bij ons het plafond opnieuw gewit. Mijn man heeft last van zijn rug dus die kan dat niet meer. Stephan heeft ons mooi geholpen en het resultaat is erg mooi geworden. Mijn man kon het niet beter doen.

Johanna

( Rietkamp, Vianen )